David Rio Tiger Spice Chai 1814g

Oblíbený tradiční indický nápoj David Rio Tiger Spice Chai - směs černého čaje se skořicí, kardamomem, hřebíčkem a pro zjemnění přidanou smetanou bez laktózy a med. 

Příprava Chai Latté David Rio Tiger Spice:

Do 200 ml teplého mléka nebo teplé vody nasypeme dvě čajové lžičky této čajové směsi a důkladně promícháme. Pro intenzivnější chuť můžete přidat více směsi. 

Výrobek neobsahuje lepek ani laktózu.

Vyrobeno v USA.

Gastro balení: 1814g - Balení vhodné do restaurací, kaváren a kanceláří.

Levnější balení David Rio Tiger Spice Chai 1814g Vak (ZDE)

Do Gastronomie doporučujeme také Alpro Barista Soya, který se hodí k přípravě David Rio Tiger Chai v bezlaktózové variantě.

1 018,00 Kč

Historie ceny Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 1 018,00 Kč

Počet
Rychlé doručení

Dostupná doprava
  • Balíkovna 59,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Česká pošta - Balík Do ruky 99,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD 99,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD - Výdejní misto 69,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Osobní odběr - Zásilkovna 69,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci


Doprava zdarma nad 2000 Kč platí pouze pro ČR.

Složení: třitinový cukr, kokosový olej, med, glukózový sirup, prášek z černého čaje, maltrodexin z tapioky, přírodní aromata, mléčná bílkovina, mletá skořice, směs koření, sůl.

David Rio Tiger Chai je značka kořeněného čaje, která nabízí vynikající chuť a aroma, ale také se zavazuje k podpoře ochrany ohrožených druhů zvířat a udržitelnosti na celém světě. Jeho směs koření a kvalitního čaje vytváří nezapomenutelný zážitek pro každého milovníka kořeněného čaje.

Firma David Rio byla založena v roce 1996 v San Franciscu, s cílem vytvořit nejlepší kořeněný čaj, který by nejenom chutnal skvěle, ale také byl v souladu s jejími základními hodnotami. Jejich cílem bylo vyvinout kořeněný čaj s vysokou kvalitou, který by byl eticky vyráběn, udržitelný a k jehož výrobě byly použity pouze přírodní ingredience.

David Rio Tiger Chai, jejich nejznámější produkt, je vyroben z kvalitního čaje smíchaného s exotickými kořením, jako je skořice, zázvor, kardamom, hřebíček a pepř. Tento unikátní mix koření a čaje vám nabízí cestu na exotické a kořeněné krajiny, které vás nejenom okouzlí, ale také nabídnou řadu zdravotních přínosů.

Čaj obsahuje kvalitní čajové listy, které dodávají nápoji jemnou a lahodnou chuť, a exotické koření, které dodává čaji silnou a kořeněnou chuť. Skořice, zázvor a kardamom pomáhají zlepšovat trávení, podporují imunitní systém a mají protizánětlivé vlastnosti. Hřebíček a pepř mají antibakteriální a antimikrobiální vlastnosti a pomáhají snižovat bolest. Kromě toho může Tiger Chai pomoci zlepšit náladu a zvýšit energii.

Kromě své vynikající chuti, má Tiger Chai také pozitivní dopad na svět. Firma David Rio se zavázala k ochraně ohrožených druhů zvířat a životního prostředí a věnuje 1% svých výnosů na podporu těchto iniciativ. David Rio spolupracuje s organizacemi, jako je například The International Fund for Animal Welfare a WildAid, aby pomohli snížit negativní dopad lidské činnosti na životní prostředí.

xdrchai1814

Mohlo by vás také zajímat