David Rio Tiger Spice Chai 398g

Oblíbený tradiční indický nápoj David Rio Tiger Spice Chai - směs černého čaje se skořicí, kardamomem, hřebíčkem a pro zjemnění přidanou smetanou bez laktózy a med. 

Příprava Chai David Rio Tiger Spice: Do 200 ml teplého mléka nebo teplé vody nasypeme dvě čajové lžičky této čajové směsi a důkladně promícháme. Pro intenzivnější chuť můžete přidat více směsi. 

Výrobek neobsahuje lepek ani laktózu.

Vyrobeno v USA.

Balení: 398g

Akční degustační set se šlehačem ZDARMA (ZDE)

262,00 Kč

(68,27 Kč 100g)


Historie ceny Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 262,00 Kč

Počet
Odesíláme ihned

Dostupná doprava
  • Balíkovna 59,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Česká pošta - Balík Do ruky 99,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD 99,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD - Výdejní misto 69,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Osobní odběr - Zásilkovna 69,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci


Doprava zdarma nad 2000 Kč platí pouze pro ČR.

Složení: třitinový cukr, kokosový olej, med, glukózový sirup, prášek z černého čaje, maltrodexin z tapioky, přírodní aromata, mléčná bílkovina, mletá skořice, směs koření, sůl.

Čaj David Rio Tiger Chai je značka čaje, která je populární pro svou jedinečnou směs koření a černého čaje. Čaj je pojmenován podle bengálského tygra, který je ohrožený druh a část zisku z prodeje čaje je věnována na podporu ochrany těchto majestátních zvířat.

Směs Tiger Chai obsahuje mix černého čaje a koření, včetně skořice, kardamomu, hřebíčku, zázvoru a pepře. Tyto koření dodávají čaji výraznou a bohatou chuť, která je ideální pro ty, kteří mají rádi kořeněné nápoje.

Čaj David Rio Tiger Chai se prodává v různých variantách, včetně klasického Tiger Chai, Decaf Tiger Chai a Vanilla Chai. Tyto čaje jsou skvělé pro ty, kteří hledají alternativu kávě nebo horké čokoládě.

David Rio Tiger Chai je také obecně znám pro svůj pozitivní vliv na společnost a přírodu. Kromě podpory ochrany tygrů firma také podporuje několik charitativních organizací, které se zaměřují na ochranu životního prostředí a lidská práva. Celkově je David Rio Tiger Chai skvělou volbou pro ty, kteří hledají chutný a kvalitní čaj, který má pozitivní dopad na svět kolem nás.

Čaj David Rio Tiger Chai je oblíbený nejen pro svou chuť a pozitivní vliv na svět, ale také pro svou jednoduchou přípravu. Stačí jednoduše vařit vodu, přidat sáček čaje a nechat louhovat po dobu 3-5 minut. Pro větší intenzitu chuti lze přidat mléko nebo sladidlo podle přání.

Firma David Rio, která vyrábí čaj Tiger Chai, vznikla v roce 1996 v San Franciscu a od té doby si získala mnoho fanoušků po celém světě.

Pokud hledáte nový a zajímavý druh čaje, který vás okouzlí nejen svou chutí, ale také svým pozitivním přínosem pro svět, pak je čaj David Rio Tiger Chai skvělou volbou. Díky unikátní směsi koření a čaje vás tento čaj přenese do exotických a kořeněných krajů, zatímco současně podporuje ochranu ohrožených druhů zvířat a životního prostředí.

xdrchai398

Mohlo by vás také zajímat