David Rio Tiger Spice Chai 398g

Oblíbený tradiční indický nápoj David Rio Tiger Spice Chai - směs černého čaje se skořicí, kardamomem, hřebíčkem a pro zjemnění přidanou smetanou bez laktózy a med. 

Příprava Chai David Rio Tiger Spice: Do 200 ml teplého mléka nebo teplé vody nasypeme dvě čajové lžičky této čajové směsi a důkladně promícháme. Pro intenzivnější chuť můžete přidat více směsi. 

Výrobek neobsahuje lepek ani laktózu.

Vyrobeno v USA.

Balení: 398g

Akční degustační set se šlehačem ZDARMA (ZDE)

262,00 Kč

(658,29 Kč /1kg)


Historie ceny Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 262,00 Kč

Počet
Odesíláme ihned

Dostupná doprava
  • Balíkovna 59,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Česká pošta - Balík Do ruky 99,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD 99,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD - Výdejní misto 69,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Osobní odběr - Zásilkovna 69,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci


Doprava zdarma nad 2000 Kč platí pouze pro ČR.

Složení: třitinový cukr, kokosový olej, med, glukózový sirup, prášek z černého čaje, maltrodexin z tapioky, přírodní aromata, mléčná bílkovina, mletá skořice, směs koření, sůl.

Čaj David Rio Tiger Chai je značka čaje, která je populární pro svou jedinečnou směs koření a černého čaje. Čaj je pojmenován podle bengálského tygra, který je ohrožený druh a část zisku z prodeje čaje je věnována na podporu ochrany těchto majestátních zvířat.

Směs Tiger Chai obsahuje mix černého čaje a koření, včetně skořice, kardamomu, hřebíčku, zázvoru a pepře. Tyto koření dodávají čaji výraznou a bohatou chuť, která je ideální pro ty, kteří mají rádi kořeněné nápoje.

Čaj David Rio Tiger Chai se prodává v různých variantách, včetně klasického Tiger Chai, Decaf Tiger Chai a Vanilla Chai. Tyto čaje jsou skvělé pro ty, kteří hledají alternativu kávě nebo horké čokoládě.

David Rio Tiger Chai je také obecně znám pro svůj pozitivní vliv na společnost a přírodu. Kromě podpory ochrany tygrů firma také podporuje několik charitativních organizací, které se zaměřují na ochranu životního prostředí a lidská práva. Celkově je David Rio Tiger Chai skvělou volbou pro ty, kteří hledají chutný a kvalitní čaj, který má pozitivní dopad na svět kolem nás.

Čaj David Rio Tiger Chai je oblíbený nejen pro svou chuť a pozitivní vliv na svět, ale také pro svou jednoduchou přípravu. Stačí jednoduše vařit vodu, přidat sáček čaje a nechat louhovat po dobu 3-5 minut. Pro větší intenzitu chuti lze přidat mléko nebo sladidlo podle přání.

Firma David Rio, která vyrábí čaj Tiger Chai, vznikla v roce 1996 v San Franciscu a od té doby si získala mnoho fanoušků po celém světě.

Pokud hledáte nový a zajímavý druh čaje, který vás okouzlí nejen svou chutí, ale také svým pozitivním přínosem pro svět, pak je čaj David Rio Tiger Chai skvělou volbou. Díky unikátní směsi koření a čaje vás tento čaj přenese do exotických a kořeněných krajů, zatímco současně podporuje ochranu ohrožených druhů zvířat a životního prostředí.

xdrchai398

Mohlo by vás také zajímat