Nuova Simonelli Aurelia Wave UX 2 páka Titan

Nuova Simonelli Aurelia Wave UX je profesionální kávovar vhodný do kaváren a restaurací, které připraví větší množství kávy za den. 

Výhody tohoto kávovaru jsou: Spolehlivost kávovaru s dlouhodobou tradicí, nižší spotřeba elektrické energie a ergonomicky promyšlené uspořádání, které ocení obsluha kávovaru. 

Na každé hlavě kávovaru je možné nezávisle upravit teplotu vody pro přípravu kávy. Jedna hlava kávovaru lze upravit na espresso, druhá hlava na mléčné speciality a třetí na kávu do take away. Tímto docílíte perfektní kávy a zvýšíte produktivitu kávovaru.

Kávovar je možné si prohlídnout po domluvě na showroomu v Praze.

Informace o kávovarech Nuova Simonelli na info@kavagastro.cz nebo na 608 120 040.

Kávovar Vám představíme, nainstalujeme a obsluhu zaškolíme.

327 789,00 Kč

Historie ceny Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 327 789,00 Kč

Počet
více informací na info@kavagastro.cz nebo 608 120 040

Dostupná doprava
  • Balíkovna Zdarma
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Česká pošta - Balík Do ruky Zdarma
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD Zdarma
  • do 24 hod. po předání přepravci


Doprava zdarma nad 2000 Kč platí pouze pro ČR.

Spolehlivost - Kávovar, kterému můžete věřit. Společnost Nuova Simonelli vyrábí spolehlivé kávovary již několik desítek let. Vždy si zakládala na preciznosti a technické dokonalosti, čímž docílila perfektní spolehlivosti kávovarů. 

Technologie ITS - Nový systém na ohřívání bojleru s použitím termostatického směšovače a vyhřívaných hlav kávovaru umožní nastavit různou teplotu pro každou hlavu kávovaru zvlášť s nízkou energetickou náročností. Barista si teplotu každé hlavy kávovaru nastaví elektronicky na displeji kávovaru Nuova Simonelli Wave UX. Tento systém je zaměřen především na přípravu nejširšího spektra kávy.

Produktivita a kvalita nápojů - Kávovar připraví perfektní kávu, bez ohledu, kdo kávovar obsluhuje. Kávovar barista nastaví a poté může celý den připravovat kávu a kávové nápoje ve stabilní kvalitě a vysoké produktivitě. 

Technologie EasyCream - Tato technologie zefektivňuje čas přípravy mléčných káv. Kávovar sám rychle a kvalitně připraví hustou mléčnou emulzi a obsluha kávovaru může využít pro jiné činnosti. Technologie EasyCream lze nastavit pro 2 druhy šlehání mléka, například pro mléčnou emulzi pro cappuccino a latté. 

Cool Touch: Díky systému Cool Touch se při šlehání mléčné emulze nespálíte o parní trysku.

Systém Autopurge - Tento systém po vyndání páky z hlavy kávovaru automaticky hlavu propláchne a udrží ji čistou před přípravou další kávy.

Pro více informací o tomto kávovaru nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 608 120 040 nebo na e-mailu info@kavagastro.cz. Kávovary v gastronomii se zabýváme již od roku 1998 a dokážeme Vám pomoci s výběrem vhodného kávovaru přímo pro Vaši provozovnu. 

Technické specifikace:

Materiál: Titanově šedá

Bojler: 14 litrů, izolovaný

Tryska na páru Cool Touch: volitelná za příplatek

Systém EasyCream: volitelný za příplatek

Tryska teplé vody: 1 ks s třemi programovatelnými programy

Systém Autopurge: Ano

Napětí: 380 V

Příkon: 5100 W

Šířka: 802 mm

Výška: 537 mm

hloubka: 605 mm

váha: 80 Kg

xnsawuxt