Victoria Arduino 388 Black Eagle Gravitech - 2 páka

Tradiční kávovar s inovativní gravimetrickou technologií (technologie, která přesně na gram hlídá množství kávy presované do šálku, tímto se docílí jedinečné přesnosti množství kávy v šálku. Gravitech technologie je jedinečná a nenajdete jí u jiného výrobce espresso technologii).

T3 technologie pro dokonalou kontrolu teploty. TFT Multifunkční displej, Integrovaný počítač, LCD displej na každé hlavě kávovaru se zobrazením času výdeje a množstvím kávy v šálku v gramech, Nastavitelné dávky vody pro přípravu kávy a váhy pro indikaci množství tekutiny v šálku, Nezávisle nastavitelná teplota každou hlavy kávovaru. Oficiální kávovar Mistrovství světa baristů v letech 2018-2020.

Dostupný v barvách: matná černá, perlově bílá, nerez

Cena, barva, dostupnost na tel. 608120040

Počet

Dostupná doprava
  • Balíkovna 2,51 €
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Česká pošta - Balík Do ruky 4,21 €
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD 4,21 €
  • do 24 hod. po předání přepravci


Doprava zdarma nad 2000 Kč platí pouze pro ČR.

Technologie T3 nebyla vyvinuta náhodou. Vychází z reálných potřeb trhu s ohledem na další výzkum. Victoria Arduino brala v úvahu novodobý trend, kdy se baristé v kavárnách snaží pro své hosty připravovat různé výběrové kávy, jejich směsi a ukázat jim tak různorodost plodu kávovníku. T3 není určena jen pro kavárny s takovým záměrem. Konzistence teploty a tlaku (a tedy i výsledného espressa) byla donedávna otázkou číslo jedna a stále není dokonale vyřešena. T3 se dokonale hodí do kaváren s velkou spotřebou kávy či lidem s odhodláním být na trhu nejlepší.

Systém T3 dává možnosti nastavení:

  1. Teploty vody v hlavním bojleru,
  2. Pro každou hlavu kávovaru samostatný bojler 
  3. Přesně nastavitelnou teplotu hlavy kávovaru podle potřeb baristy.

Nastavování je velmi jednoduché – probíhá pomocí intuitivního displeje a trvá jen několik sekund. Jednoduchost a rychlost nastavení dělá T3 jedinečnou a neopakovatelnou.

Výsledkem je dokonalá kontrola teploty vody během celého procesu extrakce kávy umocněna nepřetržitou kontrolou ve třech bodech, jejichž stav je zobrazován na displeji.

2x Cool Touch parní tryska (trysky potažené na vnitřní straně silikonem, při šlehání mléka zůstávají chladné, obsluze nehrozí popálení).

Bojlery jsou izolovány a tím docílíme nižší spotřeby elektrické energie.

přednapařovací systém SIS docílí maximálního vytažení chutí z kávy.

Push-Pull páky pro ovládání páry 1x tryska s horkou vodou a ekonomizérem.

Programovatelný elektrický ohřívač šálků.

Kožená rukojeť pák a Nano-tech povrchová úprava držáku filtru.

Parametry

2 pákový kávovar T3

  1. 14 litrový bojler
  2. Příkon: 7600W
  3. Rozměry (ŠxHxV): 825x695x490 mm
  4. Váha: 105 kg

Lze objednat se zásuvkou 230V i 380V.