Victoria Arduino EagleOne Prima jednopáka černá

Victoria Arduino EagleOne Prima černé barvy

Pokud hledáte profesionální kávovar pro svou kavárnu, restauraci, nebo bistro, pak byste měli zvážit kávovar Victoria Arduino EagleOne Prima. Tento kávovar je jedním z nejlepších na trhu a nabízí spolehlivý výkon, kvalitní kávu a nízkou spotřebu elektrické energie

Victoria Arduino EagleOne Prima je navržen tak, aby poskytoval nejlepší výsledky při přípravě kávy. Je vybaven nejnovějšími technologiemi, které zajišťují, že káva bude mít správnou teplotu, konzistenci a chuť.

Kávovar je možné si prohlédnout po domluvě na showroomu v Praze.

Informace o kávovarech Victoria Arduino a jejich barevných kombinací na info@kavagastro.cz nebo na 608 120 040.

Kávovar Vám představíme, nainstalujeme a obsluhu zaškolíme.

151 250,00 Kč

Historie ceny Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 151 250,00 Kč

Počet
Skladem

Dostupná doprava
  • Balíkovna Zdarma
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Česká pošta - Balík Do ruky Zdarma
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD Zdarma
  • do 24 hod. po předání přepravci


Doprava zdarma nad 2000 Kč platí pouze pro ČR.

Victoria Arduino EagleOne Prima jednopákový kávovar:

Jedním z největších přínosů tohoto kávovaru je jeho kompaktní velikost. Vzhledem k tomu, že se jedná o menší model, může být umístěn v menších provozech, což z něj dělá ideální volbu pro kavárny nebo bistra s omezeným prostorem. Navíc je tento kávovar vyroben z kvalitních materiálů, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a spolehlivý výkon.

Další výhodou kávovaru Victoria Arduino EagleOne Prima je jeho design. Tento kávovar se skvěle hodí do moderních interiérů a je k dispozici v několika různých barevných provedeních, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe zapadne do vašeho prostoru. Navíc je snadno udržovatelný, což umožňuje snadnou údržbu a čištění.

Systém NEO (New Engine Optimization) je inovativní technologie vyvinutá společností Victoria Arduino, která výrazně snižuje spotřebu elektrické energie při přípravě kávy. Tento systém optimalizuje výkon kávovaru tak, aby spotřebovával co nejméně energie, přičemž zachovává vysokou kvalitu a konzistenci připravované kávy. Umožňuje kávovaru pracovat s optimální úrovní tlaku a teploty, což zajišťuje, že se káva připravuje rychleji a s co nejmenší spotřebou energie. Díky tomu lze snížit náklady na provoz kávovaru a zároveň snížit vliv na životní prostředí. Systém NEO také umožňuje kávovaru dosáhnout vysoké účinnosti, což znamená, že se minimalizuje tepelná ztráta během přípravy kávy. To vede k tomu, že se kávovar rychleji zahřívá a rychleji připravuje kávu, což snižuje čas potřebný k přípravě každé kávy a umožňuje připravovat více kávy v kratším čase. Celkově lze říci, že systém NEO je vynikající technologií, která umožňuje kávovaru Victoria Arduino EagleOne Prima pracovat s vysokou účinností a minimalizovat spotřebu energie. Tento systém dělá z tohoto kávovaru šetrnou volbu pro každého, kdo chce mít kvalitní kávovar a zároveň minimalizovat svůj dopad na životní prostředí.

Systém EasyCream (volitelný) v kávovaru Victoria Arduino EagleOne Prima je skutečně vynikající funkcí, která přináší mnoho výhod pro profesionální baristy. Tento systém umožňuje uživatelům programovat a ukládat různé dávkovací profily, aby zajistili konzistentní kvalitu při přípravě různých druhů kávy s mlékem. To usnadňuje a urychluje proces a zároveň poskytuje skvělé výsledky.

Kromě toho, systém EasyCream zajišťuje konzistentní výstup, což znamená, že každý šálek kávy s mlékem bude mít stejnou teplotu, konzistenci a chuť. To zaručuje, že zákazníci budou vždy spokojeni s kvalitou kávy, kterou dostanou.

Kromě špičkových funkcí, které kávovar Victoria Arduino EagleOne Prima nabízí, má také moderní LED osvětlení, které dodává kávovaru elegantní vzhled. Díky modernímu designu a kvalitním materiálům se tento kávovar stane skvělým doplňkem pro jakoukoli kavárnu nebo bistro.

Benefity tohoto kávovaru:

·        Kvalitní a konzistentní káva: Kávovar Victoria Arduino EagleOne Prima je vybaven inovativními technologiemi, které umožňují dosáhnout konzistentního výstupu kávy s vysokou kvalitou a chutí.

·        Komfortní ovládání: Tento kávovar je navržen s ohledem na pohodlí uživatele, což zahrnuje jednoduché ovládání a intuitivní rozhraní.

·        Kompaktní velikost: Victoria Arduino EagleOne Prima je poměrně kompaktní kávovar, který se vejde do menších provozů nebo i do kuchyní s omezeným prostorem.

·        Spolehlivost: Victoria Arduino EagleOne Prima je vyroben z kvalitních materiálů a s vysokou pozorností k detailu, což zajišťuje spolehlivost a dlouhověkost.

·        Energetická úspornost: Systém NEO umožňuje minimalizovat spotřebu energie při přípravě kávy, což je šetrné k životnímu prostředí a snižuje náklady na elektřinu.

·        Estetický design: Victoria Arduino EagleOne Prima má moderní a elegantní vzhled, který se hodí do jakéhokoli prostoru.

·        Automatický oplach: Systém Autopurge propláchne hlavu kávovaru od přebytečné mleté kávy.

·        Aplikace v mobilním telefonu: Pomocí aplikace můžete ovládat teploty v kávovaru, nastavovat své oblíbené nápoje a kontrolovat počítadlo.

Pro více informací o tomto kávovaru nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 608 120 040 nebo na e-mailu info@kavagastro.cz. Kávovary v gastronomii se zabýváme již od roku 1998 a dokážeme Vám pomoci s výběrem vhodného kávovaru přímo pro Vaši provozovnu. 

Šířka

411 mm

Hloubka

510 mm

Výška

379 mm

Výška hlavy kávovaru

153 mm

Hmotnost kávovaru

37 kg

Příkon

Min 1600 / max. 2600 W

Napětí

230 V

Zásobník vody

1,5 L

Parní bojler

1,5 L

Kávový bojler

0,14 L

 

xvaeoprima/černá