Bazzara Aromamore 1 kg zrnková káva

70% Arabica, šlechtěná ve Střední a Jižní Americe

30% Robusta z Indické plantáže

Jemně ovocná kyselinka daruje směsi jasné tóny svěžesti splývající v intenzivní chutě, od kakaa až do příjemné jemnosti sušené meruňky. Ostatková chuť zvýrazňuje na dlouhou dobu vůni lískového ořechu a karamelu, která stimuluje chuť.

Káva Bazzara Aromamore je velmi oblíbená v kavárnách a restauracích k přípravě pravého italského espressa s krásnou bohatou pěnou a výbornou nezaměnitelnou chutí. 

Balení: 1 kg kávy vhodné na espresso

698,00 Kč

(698,00 Kč 1 kg)


Historie ceny Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 698,00 Kč

Počet
Skladem

Dostupná doprava
  • Balíkovna 59,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Česká pošta - Balík Do ruky 99,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD 99,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • DPD - Výdejní misto 69,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci

  • Osobní odběr - Zásilkovna 69,00 Kč
  • do 24 hod. po předání přepravci


Doprava zdarma nad 2000 Kč platí pouze pro ČR.

Bazzara Aromamore je směs kávových zrn z Italské pražírny Bazzara, která je známá svým dlouholetým zápalem pro kvalitní kávu a výrobu kávových směsí s vysokou úrovní komplexnosti a rovnováhy.

Směs Aromamore je kombinací kávových zrn Arabika a Robusta, které jsou pečlivě vybírány z nejlepších plantáží po celém světě. Arabika zajišťuje jemnost a vyváženost, zatímco Robusta dodává silu a vysokou pěnu.

Tato směs je charakterizována svým intenzivním aroma, které zahrnuje prvky čokolády a ovoce, a je doplněno jemnými tóny květin a pražených ořechů. V chuti se vyskytují kořeněné a kakaoové tóny, které jsou vyváženy sladkou ovocností a mírnou kyselostí.

Bazzara Aromamore se dobře hodí pro přípravu espressa, cappuccina a latte macchiata, ať už v kávovaru nebo v automatickém kávovaru. Celkově je to vynikající volba pro milovníky kávy, kteří hledají vysokou kvalitu a intenzivní chuť.

Bazzara Aromamore je středně silná káva s intenzitou 7 ze 10, což znamená, že má dostatečnou sílu pro zvládnutí přidání mléka, ale zároveň je dostatečně jemná na to, aby se pila i samotná.

Kávová směs Aromamore je zpracována za pomoci nejmodernějších technologií pražení kávy, které umožňují přesné řízení teploty a času pražení. To vede ke konzistentní kvalitě a chuti, která je charakteristická pro všechny várky.

Celkově lze říci, že Bazzara Aromamore je vynikající volba pro ty, kteří si rádi vychutnávají kvalitní a intenzivní kávu s příjemnou vůní a jemnou chutí.

xBA0001Z

Parametry

Hmotnost
1000 g
Forma kávy
zrnková
Druh kávy
směs Arabiky a Robusty

Mohlo by vás také zajímat